Petanque - tirsdage.

Hvis du overfører informationerne om, at vi spiller hele året - ude fra maj til november - inde fra november til maj (som de stod på den gamle plan), så er oplysningerne rigtige. Vi informerer selv yderligere i den udstrækning, det skønnes nødvendigt.

Birthe Riishede

 Petanque - torsdage.

Som I sikkert har læst eller hørt, er gymnastikken blevet tvunget til at flytte fra onsdag til torsdag, og det kommer til at berøre vores starttid☹️. Vores tid rykkes til kl 10:00 og slut kl 12:00, og det starter 5. september.

Så der er mulighed for at spille indendørs, hvis det regner. 

Seniormotion har to Petanquehold.

Tirsdagspetanque.

Der spilles hver tirsdag fra kl. 09.30 på banerne bag Fløng Svømmehal. Der spilles udendørs så længe vejret tillader det. Herefter spilles i Cafeområdet ved Fløng Hallen.

 

Holdleder for Tirsdags Petanque er:

Birthe Riishede

Telf: 4656 2866

Mail: birthe@riishede.dk.

 

Torsdagspetanque.

Der spilles hver torsdag fra kl. 09.30 på banerne bag Fløng Svømmehal. Der spilles udendørs så længe vejret tillader det. Herefter spilles i Cafeområdet ved Fløng Hallen. 

Holdleder for Torsdagspetanque er:

Vibeke Madsen

Telf. 2656 3799

Mail:  finnvibe@gmail.com

 

Man skal være medlem af Seniormotion i Fløng for at spille petanque. Kontakt holdlederen for at høre nærmere om medlemsskab.

Begge vores petanquehold er lige nu fyldt helt op. Vi etablerer gerne en venteliste. Og vi mangler lige nu også endnu en holdleder, hvis vi skal starte endnu et petanquehold. er det noget, som du kunne tænke dig, så kontakt et bestyrelsesmedlem.

 

 

Torsdags pétanquespillere - 10.11.16

Torsdags pétanquespillere - 10.11.16